• Slideshow01

WIE ZIJN WE

Winning Skills is een Nederlandse voetbalschool met de volgende missie en visie.

Missie

Winning Skills is een organisatie waar waarde voorop staan. Waarde bepalen wie wij zijn en hoe wij omgaan met al onze relaties zoals: collega’s leerlingen, ouders, leveranciers, clubs etc. Waarde die wij toepassen: respect, aandacht, veiligheid, gelijkwaardigheid en openhartigheid. Waarde die onze werknemers moeten overdragen zijn: bevlogenheid, enthousiasme doorzettingsvermogen, humor, uitdagend en stiptheid.

Visie

Winning Skills is een voetbalschool die voetbalspelers beter maakt door middel van het aanleren van de technieken die er zijn in het voetbalspel. Voetballen bestaat al meer dan 100 jaar en is op een punt niet veranderd en zal de komende jaren ook niet veranderen: Je moet de bal kunnen controleren (= techniek) om te kunnen voetballen. De Winning Skills methode wijkt af van de reguliere methode om kinderen techniek te leren en is inmiddels zeer succesvol gebleken. Kern stappen zijn simpel en duidelijk:

  • Geen weerstand naar 1v1
  • Langzaam naar snel
  • Makkelijk naar moeilijk
  • Eenvoudig naar ingewikkeld

En alle functioneel te gebruiken in het voetbalspel. Winning Skills heeft de overtuiging en ervaring dat wij elke speler beter kunnen maken en de technieken kunnen aanleren. Deze oefeningen voor het verbeteren van de techniek vinden spelers leuk en geeft ze ook vertrouwen, een betere coördinatie en mobiliteit.


Onze trainers

Cor van Hoeven

Cor van Hoeven

Johan Voskamp

Johan Voskamp

Paul Jansen

Paul Jansen

Sjoerd Bos

Sjoerd Bos

Wie zich als voetballer wil ontwikkelen zal dat moeten doen op alle genoemde terreinen: techniek, tactiek, fysiek en mentaal.
nlenrues

Door gebruik te maken van winningskills.nl gaat u akkoord met het gebruik van cookies.Ik begrijp het