• Slideshow01

 

WIE ZIJN WE

Winning Skills is een Nederlandse voetbalschool met de volgende missie en visie.

Missie

Een goede techniek is de basis voor goed voetbal. Iedereen kan dat leren. Wij helpen op een professionele manier trainers en voetballers op elk niveau
om het effect en plezier van een goede techniek te ervaren.

Visie

In onze samenleving wordt steeds minder aandacht besteed aan bewegen. Kinderen spelen nauwelijks meer op straat. Het resultaat is dat we steeds minder gaan bewegen. Dit heeft ook invloed op de (voetbal) ontwikkeling van kinderen.

Wij willen een bijdrage leveren aan het stimuleren van kinderen om lekker te gaan bewegen, met als uitgangspunt plezier en voetbal.

Kinderen hebben plezier als ze iets 'samen' kunnen doen en als ze ergens 'goed' in zijn. Met deze twee zaken in gedachte hebben wij een voetbalplan gemaakt waarbij de kinderen leren om een goede techniek te ontwikkelen. Wij hebben zo'n plan voor elk niveau en elke leeftijdsgroep.

Wij kunnen dit plan met de kinderen zelf uitvoeren. En we kunnen ook trainers begeleiden en coachen om dit met hun eigen team te doen.

Onze droom is dat ieder kind, waar ook ter wereld, plezier kan beleven aan de mooiste sport die er is: voetbal.

Onze trainers

Cor van Hoeven

Cor van Hoeven

Rick van Hoeven

Rick van Hoeven

Robert Maaskant

Robert Maaskant

Bastiaan Riemersma

Bastiaan Riemersma

Wie zich als voetballer wil ontwikkelen zal dat moeten doen op alle genoemde terreinen: techniek, tactiek, fysiek en mentaal.
nlenrues

Door gebruik te maken van winningskills.nl gaat u akkoord met het gebruik van cookies.Ik begrijp het